Sfeerdagen 2019

Hallo, ik ben Joanna en ik woon in Maasland. Tijdens de Sfeerdagen kan je bij mij langskomen voor een mini-persoonlijke reading (Chinese astrologie en BaZi profiel) en een uitleg over een volledig persoonlijk Feng Shui advies. Daarnaast kan ik meer vertellen over hoe Feng Shui kan helpen om een fijne omgeving in huis te creëren, hoe ik bedrijven kan helpen en waarom een energetische reiniging van je huis je kan helpen. Tot bij Liene & Co!!

Dag, ik ben Ank Buitelaar en woon in de lier.
Al 40 jaar heb ik een winkel Pink en Lot met merkkleding dat een tweede leven verdient.
Het lijkt mij erg leuk om jullie bij de Sfeerdagen te ontmoeten, tot dan!

Ik ben Geesje, 57 jaar en woon in Maasland. 1,5 jaar terug ben ik mijn eigen naai-atelier begonnen. Bij mij kun je terecht voor bruidsjaponnen en ander maatwerk. Ook doe ik aanpassingen aan bestaande japonnen, kopieer ik kledingstukken en geef ik les. Heb je vragen over naaiwerk kom dan gezellig naar de Sfeerdagen.
Groetjes Geesje

Hallo ik ben Jeannet Holtkamp-Hoek na 34 jaar de banketbakkerij in de Nieuwstraat Maassluis gerund te hebben, samen met mijn man, ben ik gaan schilderen. Ik noem het zelf creatief bezig zijn. Ik ben nu 70 jaar en ben er ongeveer 20 jaar mee bezig. Ik heb al op veel plekken geëxposeerd en sta nu in november op de Sfeerdagen.
Tot ziens bij Liene & Co.

Hallo!
Mijn naam is Emmely, 27 jaar en ik woon in Pijnacker. Naast mijn fulltimebaan ben ik in mijn vrije tijd vaak creatief bezig. Ik maak graag kleding, meubels/accessoires voor in huis en sieraden. Voor de sfeerdagen heb ik mij gericht op de babykamer/babykleding. Leuke unieke items om cadeau te doen of om zelf te houden natuurlijk! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn creaties vinden! Tot ziens bij de sfeerdagen!

Hoi, ik ben Suzan en ik ben 12 jaar oud en ik woon in De Lier. Ik houd heel erg van bakken, maar ik kan natuurlijk niet alles zelf opeten! Daarom ben ik in 2016 mijn eigen ‘bedrijfje’ begonnen; “Suus Taarten”, in November ben ik te vinden op de Sfeerdagen bij Liene & Co komen jullie gezellig langs?
Groetjes,
Suus

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Ontvang onze nieuwsbrief!