Liene & Co

0105913651

SFEERDAGEN!

SFEERDAGEN

De Sfeerdagen is ons jaarijks terugkomende event, met verschillende exposanten, sfeer en gezelligheid.
Kom gezellig langs in de winkel op vrijdag 26 en zaterdag 27 novemvber van 10:00 – 17:00 uur.
PS: Vergeet je mondkapje niet!

Bloemist: ANNEMARIE BLOEMEN:

“Als bloemiste werk ik het hele jaar met bloemen, zoals bij bruiloften, rouwwerk en andere speciale gelegenheden. Altijd in overleg met de klant. Het is nu weer tijd om warmte en gezelligheid in huis te halen. Heb jij er ook al zo in? Wij wel!Bij ons heb je de keuze uit een tafelstuk (eventueel op een kandelaar), een deurkrans of festoen/guirlande. Wij maken alles op bestelling, zodat wij rekening kunnen houden met uw persoonlijke voorkeuren. Heeft u interesse? Kom langs bij Liene & Co, tijdens de sfeerdagen en geef je voorkeur aan ons door.”

Meubelmaakster FLOOR MAAKT HET!:

“Ik werk in het dagelijks leven als zelfstandig meubelmaakster voor particulieren. Op zaterdag werk ik bij Tree ID in Den Hoorn. Zij verkopen schaaldelen die ze zelf rooien in de omgeving. Het leukste om te maken vind ik meubels van bijzonder hout zoals Barnwood of grote schaaldelen. Dan blijft het een natuurlijk product en het staat ook nog eens heel erg mooi in huis.”

Keramiste JOS VAN VEEN:

“Klei vind ik een fascinerend ‘oer’ materiaal.De massa vormen op de draaischijf, drogen, stoken, glazuren, stoken en dan heb je een voorwerp. In mijn atelier de kleiplaats maak ik gebruiksvoorwerpen zoals: mokken, soep- en noedelkommen, slaschalen en vazen. Maar ook ecologisch oplosbare klei urnen. Soms gebruik ik de klei als tool bij coaching.”